Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over Skills Online? We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet
Je kunt Skills Online bestellen in de BSL Shop. Je vindt hier een overzicht van alle Skills Online producten.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je per mail een activatiecode en heb je direct toegang tot jouw Skills Online.

Heb je een vouchercode ontvangen via een (online) boekhandel, bv. Studystore, Studers of bol.com dan kun je deze hier activeren
Skills Online is een product van Bohn Stafleu van Loghum (BSL). BSL heeft diverse digitale leermiddelen. We willen voorkomen dat je meerdere accounts moet aanmaken voor BSL producten. Daarom vragen we je om eenmalig een BSL account aan te maken.
Ga naar www.skillsonline.nl/inloggen en log in met je BSL-account gegevens
Klik op inloggen en klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg daarna de aangegeven procedure.

Vul het volgende formulier in wanneer je het e-mailadres (gebruikersnaam) van je BSL-account wilt wijzigen. De helpdesk zal je account controleren en je gebruikersnaam wijzigen.

Je kunt alleen de O&O lijst printen. Download deze als PDF of sla deze op om het document uit te printen
Je voortgang wordt onthouden. Je kunt op elk moment stoppen met een module en later weer doorgaan waar je was gebleven. We raden je echter wel aan om de eindtoets in 1 keer af te maken.
De vragen in de oefentoetsen worden in vaste volgorde aangeboden. Deze vragen zijn ook genummerd van 1-10. De eindtoets is willekeurig en elke keer anders.
De theorie is voor alle niveaus vergelijkbaar. In de lesstof op niveau mbo verzorgende (niveau 3) worden Latijnse termen tussen haakjes weergegeven. De casuïstiek, de oefentoetsen en de eindtoetsen zijn voor elk niveau verschillend. Op niveau hbo verpleegkundige worden meer elementen van klinisch redeneren aan de casuïstiek toegevoegd. Daarnaast wordt in hier meer uitgegaan van een superviserende rol van de verpleegkundige

Het kan voorkomen dat een module zich als pop-up opent, zodat filmpjes en vragen in het hele scherm goed zichtbaar worden. Mocht je de pop-up niet kunnen openen, dan moet je de pop-up blocker uitschakelen.

Pop-up blocker uitschakelen Internet Explorer:

 1. Open Internet Explorer, klik op Extra en selecteer vervolgens Internetopties.
 2. Schakel onder Pop-upblokkering op het tabblad Privacy het selectievakje Pop-upblokkering uitschakelen en klik vervolgens op OK.

Pop-up blocker uitschakelen Google Chrome:

 1. Open Chrome op je computer
 2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer
 3. Klik op Instellingen
 4. Klik onderaan op Geavanceerd
 5. Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content
 6. Klik op Pop-ups
 7. Schakel Toegestaan in

Pop-up blocker uitschakelen Firefox:

 1. Klik op extra (Tools)
 2. Klik op Options
 3. Ga naar tabblad Inhoud (Content)
 4. Zet het vinkje uit bij Block pop-up windows om deze uit te zetten

Laptop, PC en tablet. De modules zijn te groot om gemaakt te worden op een smartphone. Wel zijn we bezig met het ontwikkelen van modules voor op de smartphone

 1. Ga naar de button Instellingen
 2. Ga dan naar Safari
 3. Ga vervolgens naar Block Pop-upsen zet deze uit

Kun je niet verder? Neem contact met onze Online klantenservice op. Stuur eventueel een screenshot of foto mee, daarmee kunnen wij je het beste verder helpen. De klantenservice kan de module voor je resetten, zodat je het opnieuw kunt proberen. Je verliest hiermee je voortgang.

Neem contact op via:
E-mail: onlineklantenservice@bsl.nl
Telefonisch (op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur): 030 638 3735

Staat je vraag er niet tussen?


Neem dan contact met ons op via onze helpdesk